Age ratingPEGI-3
DétailsAvisVersionsInfo
1/5

Description de Flick Football: Flick Soccer Game

Flick football is an addictive flick soccer game, where you need to score goals by beating the defences of a goalkeeper.

This flick football game has two modes – challenge and time-attack

In the challenge mode of this flick kick football game, there are three levels based on difficulty – simple, medium and hard.

In the time mode of this flick soccer offline game, you get 30 seconds and within this time you need to score maximum goals. In this mode for every two consecutive goals you score, 4 seconds will be added to the timer.

Unlock new balls with coins you get by scoring consecutive goals or through in-app purchase in this flick kick soccer game and best ball game.

How to play

1. Flick the football with your finger by swiping the screen, to score a goal.

2. A swing shot can be played by setting an angle and swiping the screen

3. In challenge mode, gain extra life by scoring two consecutive goals.

4. In time-attack mode, for every two consecutive goals you score, four seconds will be added to the timer.

Flick football est un jeu de football addictif dans lequel vous devez marquer des buts en battant les défenses d'un gardien de but.

Ce jeu de football comporte deux modes - défi et attaque temporelle

Dans le mode défi de ce match de football, il existe trois niveaux basés sur la difficulté - simple, moyen et difficile .

Dans le mode chronométrique de ce jeu de football hors connexion, vous disposez de 30 secondes et pendant ce temps, vous devez marquer un maximum de buts. Dans ce mode, pour chaque deux buts consécutifs que vous marquez, 4 secondes seront ajoutées à la minuterie.

Débloquez de nouvelles balles avec des pièces que vous obtenez en inscrivant des buts consécutifs ou par l'achat via l'application dans ce jeu de football à coup de pinceau et meilleur jeu de balle.